Pelakon Wanita "Paling Popular" Didakwa Bercerai?


Seorang individu bernama Rina Katariena mendakwa seorang pelakon wanita popular telah berpisah dengan suaminya. 

Individu itu mendakwa, berita tersebut 'dijaja' oleh ibu mertua pelakon wanita itu sendiri.

"Berita yang saya dapat pagi ini. Puan Sri ********* telah menceritakan pada kawan-kawan baik dia (Puan Sri *******) tentang hubungan pasangan berkenaan. Puan Sri ******* telah menceritakan pada beberapa kawan-kawannya. 

"Puan Sri ********* telah memberitahu kawan-kawan terdekat bahawa anak sulung lelakinya telah 'menceraikan' pelakon wanita itu dan telah jatuh talak. Semuanya tersebar dengan luas di kalangan kawan-kawan Puan Sri. 

"Seorang mak perangai macam tu? 'Berseronok' dengan penceraian kedua anak sulung? Semua masih belum terungkai tapi seorang mak seronok menyebarkan cerita. Astagfirullahalazim.

"Sepatutnya seorang ibu mendoakan supaya tidak terjadi perceraian demi cucu yang kecil. Di mana letaknya maruah keluarga Puan Sri ini? Betulkan keluarga sendiri wahai Puan Sri. 

"Kepada pelakon wanita tersebut, bertabahlah. Lelaki itu dan keluarganya tak baik untukmu. Puan Sri *********, umur lanjut tapi perangai.. nauzubillah. Ini yang kau mau, kau sudah dapat bah. Memalukan kaum kami," katanya. 

Menurut Rina, cerita itu telah mula tersebar sejak semalam dan hari ini mula kecoh di kalangan group VVIP. 

"Kakak saya kawan dengan kawan rapat Puan Sri ******* itu. Dah kecoh di kalangan mereka. Mulut perempuan, cepat la benda tersebar. 

"Baguslah Puan Seri *********. Untungnya la hai badan lelaki itu dapat mak Puan Sri. Puan Sri tapi perangai tak seperti Puan Sri. Lebih jahanam dari _____! Pangkat darjat kau, tak masuk kubur kau la. Kami group anti group lelaki itu sekarang!," katanya. 


Kami berharap, gossip ini tidak benar. Jika iya sekali pun, harap pasangan terbabit cari jalan penyelesaian yang baik demi masa depan anak-anak kecil.

Artikel Berkaitan

GOSSIP 217527757471102974

Post a Comment

Arkib

Like Dan Dapatkan
Info Berita Terkini
item